De zomervakantie ligt inmiddels achter ons en wat was het weer gezellig!!

Met de volwassen groep hebben we meerdere uitjes gehad, zo zijn we bijvoorbeeld naar de kersenboomgaard van Arie geweest waar we koffie hebben gedronken, kersen gegeten en een hele uitleg hebben gekregen over de teelt van kersen.

Ook zijn we ijsjes gaan eten Bij Wilco ijs, hier hebben de meeste de bekende “Knoepert” op, voor sommige was dat een hele klus maar iedereen heeft heerlijk zitten smikkelen!!

Voor de kinderen zijn we in de vakantie weer extra dagen open geweest en hebben we weer volop gebruik gemaakt van onze Pipowagen.

Ook voor de kinderen hebben we leuke dingen bedacht, zo hebben we een “Messy diner” gehad.  We hadden een paar grote platen waar iedereen omheen ging zitten, hier werd in grote hopen friet opgedaan en saus lag eromheen. Jan stond als echte kok de snacks te bakken op de BBQ en we hebben allemaal heerlijk gegeten, gelachen dus echt genoten.

Ook hebben we in de vakantie met bootjes over de Linge gevaren. 1 groepje heeft zelfs een schildpad gezien!!

De vakantie hebben we afgesloten met een groot ijsfestijn. er is toen heel wat slagroom, hagelslag en ijs doorheen gegaan 🙂

Onze “Kleine” Siënna groeit als kool, ze is nu ruim vier maanden oud. Wij en onze deelnemers van de zorgboerderij genieten enorm van dit jonge dier.
Nog een leuk nieuwtje is dat ook onze Annemoon (Laatste foto) nu zes weken drachtig is. We hopen dus volgend jaar weer een veulentje te krijgen en dan een Haflinger.🙂