Inmiddels begint het al echt lente te worden op de boerderij. De eerste jongen dieren zijn geboren en de eerste narcissen beginnen alweer te bloeien. Op de boerderij is de lente een seizoen waar we altijd reikhalzend naar uit kijken. Van de jonge dieren die worden geboren tot de eerste warme zonnestralen die door het raam naar binnenvallen. Het seizoen waarbij de natuur weer ontwaakt en wij mogen genieten van al het moois dat ons is gegeven.

Dit jaar hebben al 2 van onze geiten lammetjes gekregen. Doordat het in de eerste weken erg nat weer was hebben we de jonge geitje in de schuur laten rennen en spelen onder het toeziend oog van mama geit. Inmiddels lopen ze overdag heerlijk buiten in het zonnetje te rennen en te huppelen.

Ook hebben de eerste koeien gekalfd en is het wachten op de laatste 2 kalfjes en andere jonge dieren.