In de afgelopen maanden is er weer veel gebeurd op de zorgboerderij.

In oktober is Boer Jan met enkele fantastische hulpen aan de slag gegaan om de nieuwe aanwinst, onze pipowagen, op te gaan halen op de camping. Hier zijn ze erg druk mee bezig geweest en in februari is hier de laatste hand aan gelegd. De pipowagen wordt ingezet om tijdens de vakanties de vakantieopvang van de kinderen te huisvesten. Tot nu toe werd dit altijd gedaan in de huidige verblijfsruimte maar voor de rust van de volwassenen en de vrijheid van de kinderen zijn we op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid. Dit is dus de pipowagen geworden.

Inmiddels hebben we met de kinderen de pipowagen geopend door er in de voorjaarsvakantie vast gebruik van te maken. De kinderen en begeleiding hebben duidelijk genoten en we kijken nu al weer uit naar de volgende vakantie.