Nu de zomer officieel voorbij is hebben we  natuurlijk weer een update 😊

Het is een drukke zomer geweest waarin weer veel is gebeurd, zo zijn we in juni naar de dierentuin geweest waar we waren uitgenodigd door “Onky Donky”, hebben we weer een kampdag gehouden en ook hebben we nog een spannend nieuwtje van wat er komen gaat….

8 juni 2019 zijn we in de ochtend met meerdere auto’s naar Rhenen vertrokken naar Ouwehands Dierenpark. Hier waren we uitgenodigd door de stichting  Onky Donky. Deze stichting staat voor de belangen van het kind en verzorgt een superleuke dag voor hen in het Onky Donky huis wat staat in het dierenpark. De groep kinderen onder de 12 jaar is meegegaan naar het Onky  Donky huis en de oudere kinderen zijn onder begeleiding het dierenpark in gegaan. Iedereen heeft deze dag genoten van de activiteiten de mooie dieren en shows.

24 augustus hebben we een kampdag gehad, vroeg op de ochtend zijn we met 5 auto’s naar het dolfinarium vertrokken waar we verschillende shows hebben bekeken, hier hebben we ons een groot gedeelte van de dag kunnen vermaken. Rond 16.00 zijn we terug naar de boerderij gegaan waar we hebben gesmuld van friet en snacks. Natuurlijk was de dag nog lang niet afgelopen!! Na het eten hebben we liedjes gezongen waarbij we muzikaal werden begeleid door Arie en Joke met hun Accordeon. Na het zingen van de liedjes hebben we nog marshmallows geroosterd in onze vuurtuin. Rond 21.30 ging iedereen weer naar huis. Het was een geslaagde dag waarin iedereen heeft genoten.

Aan het eind van de dag was iedereen wel “gesloopt” maar het was een prachtige afsluiting van de zomervakantie 2019.

Inmiddels zijn de scholen alweer enkele weken gestart en komt iedereen weer in het ritme van hard werken😉

Owhja, het nieuwtje..

De laatste jaren is de vakantieopvang enorm gegroeid en zijn we met de jongeren naar een partytent “verhuist” nu hebben we de mogelijkheid gekregen om een prachtige pipowagen over te nemen. Begin oktober zal deze verplaatst gaan worden naar onze boerderij..

Wij hebben er super veel zin in en hebben al een heleboel ideeën voor nog meer mogelijkheden met deze pipowagen!!! 😊