In de laatste maanden is het weer erg druk geweest op de boerderij.zo hebben we een speciale dag gehad voor de kinderen. op deze dag is de dierenambulance geweest en hebben ze van alles verteld over het werk wat zij doen. Ook is er veel verteld over het vangen en het herplaatsen van zwerfkatten. Ze kwamen met 2 ambulances het erf oprijden en iedereen was dolenthousiast. En wat een verassing dat ze ook nog eens 2 uilen mee hadden genomen!! de kinderen hebben een hele leuke en leerzame dag gehad en ook veel bijna iedereen heeft de uil op zijn/haar hand gehouden.

Tijdens de vakantieopvang zijn we ook nog wezen midgetgolfen, dit hebben we gedaan in Buren bij “Wilco’s ambachtelijk ijs”in Buren. De kinderen vonden het super leuk en iedereen deed enorm zijn best.

Ondertussen is voor Boer Jan de nachtelijke rust ook weer teruggekeerd, alle kalfjes zijn ondertussen geboren en mogen in de komende weken heerlijk naar buiten en genieten van het lenteweer.