NL-doet 2018 was een groot succes, mede dankzij de vele vrijwilligers die ons zijn komen helpen is de boerderij weer klaar voor de lente. Hieronder vertellen wij u in het kort wat er allemaal is gebeurd.

Dag 1 van NL doet, medewerkers van gemeente Buren, reguliere vrijwilligers en familie, hebben ons geweldig geholpen bij onze klussen. Zoals, grasmaaien, schoonmaken van het hobbykasje, bushokje, opfrissen van de thee-koffiecorner en nog veel meer. Onze hartelijke dank hiervoor!!

Dag 2 NL Doet, vandaag waren er mensen van D66 Buren die ons hebben geholpen. Zij hebben ons o.a. geholpen in de moestuin bij het vlechten van ons natuurlijke windscherm, het verven van konijnenhokken, en nog een hoop andere karweitjes… Onverwachts stond Sifra, een jonge vrijwilligster, in de middag met een lekkere traktatie bij ons op het erf. Dit was smullen voor iedereen. Hartelijk bedankt iedereen!

Beide dagen waren supergezellig. Als verassing is ook nog de wethoudster van Buren langs geweest met een verfrissend appeltje.